Tel.: +36 20 241 3736

 

- 10 alkalmas stúdió bérletek kaphatóak 10.000 Ft kedvezménnyel -

 

Január 02- től ismét kaphatóak stúdió bérleteink - A 10 alkalmas bérlet ára: 100 000 Ft

 

Kutyás fotózások:

A megnövekedett kutyás fotózások miatt kénytelenek vagyunk új szabályokat bevezetni, mivel az utánuk érkező nem állatokkal, ámde gyermekekkel érkező vendégeket emiatt nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni (szag, szőrhullatás, szobatisztaság stb.)

Ezért 2023. január 15-től kérjük, hogy a kutyás fotózásokat úgy szervezzétek, hogy kizárólag a L’amour és a KOA termekbe tudjuk kedvenceiteket beengedni.
Köszönjük a megértéseteket.

 

Fotóstúdió bérlés

Fotóstúdió bérlés

- Bérlési feltételek -

Stúdióinkat a weboldalon, az "online foglalás" menüben elérhető foglalási táblázatban tudjátok lefoglalni.

Kollégánk a beírt foglalások alapján fogad minden kedves fotóst és vendégeit. A helyszínen és a fotózások alatt is rendelkezésre állnak eszközeink: vakuk, hátterek, egyéb eszközök. A technikai szünetekben mini büfénkben kávé, üdítő kérhető.

Minden szobánkhoz tartozik 1 ledes lámpa és 1 stúdióvaku. A fényterelők, derítőlapok a készlet erejéig ingyenesen használhatók, ezekkel kapcsolatban kollégáink segítenek.

Egy-egy szobában maximum 8 fő vendég tartózkodása ajánlott (1 év alatti babákra is érvényes). Ezen felüli létszám esetén a szobák emelt áron bérelhetők.

Sminkest, fodrászt előzetes kérésre mi biztosítunk, ebben az esetben a foglalási időbe ez nem számít bele. Saját sminkes/fodrász esetén sminkszoba bérelhető 5.000 Ft/óra áron, ha szobabérlésre nincs szükség, a folyosón elhelyezett sminkes asztal áll rendelkezésre. A folyosón elhelyezett asztalok használata ingyenes, érkezési sorrendben lehet elfoglalni őket, előrefoglalásukra nincs mód.

A foglalási idő lejárta előtt 15 perccel, kollégánk kopogtatással jelzi a foglalási idő lejártának közeledtét, segítve ezzel a folyamatos és zökkenőmentes bérlést. A termeket az adott óra 55. percében át kell adni, abban az állapotban ahogy a szoba érkezéskor kinézett. Szeretnénk kérni a foglalási idő betartását, tekintettel az utánad érkező vendégeinkre. Késésed esetén csúszás csak abban az esetben lehetséges, amennyiben van szabad időpont utánatok. Ha nincsen, akkor a késés a foglalási időtökbe számít bele. Kérünk, hogy úgy kalkulálj, hogy az előre lefoglalt helyiség bérleti díját akkor is kérjük megfizetni, ha korábban végeznél. Megértésedet előre is köszönjük!

Az a vendég, aki több alkalommal foglal nálunk, úgy hogy az adott időpontban nem jelenik meg a stúdióban, nem mondja le a foglalását időben és telefonon sem elérhető, annak foglalását a későbbiekben nem tudjuk fogadni, teljesíteni. Ezzel szemben örülünk visszajáró fotós vendégeinknek és még jobban örülünk akkor, ha a foglalásokat a fotós intézi, ez kevesebb okot ad a félreértésekre, kollégáink is könnyebben eligazodnak egy sűrűbben foglalt időszakban.

Film illetve klip forgatáshoz, workshophoz vagy egyéb rendezvényekhez is biztosítjuk termeinket, ebben az esetben szobáink emelt díjon bérelhetőek.

Október 01. és február 28. közötti időszakban a foglalást követően előre kiküldött számlák alapján kérjük fizetni a bérleti díjat átutalással. Amennyiben az előre fizetés ebben az időszakban nem teljesül, a foglalást automatikusan töröljük. Stúdiónkban készpénzfizetési lehetőség van és bankautomata sincs a közelben, ezért kérjük, hogy a foglalásnak megfelelő készpénzzel érkezzetek.

- Lemondás -

Stúdió lemondást díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 168 órával (1 héttel) van módunk elfogadni. A foglalási időpont előtt 4 nappal a lefoglalt stúdió 50%-a kerül felszámításra. Ezen belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díjat kérjük kifizetni. Lemondást a korábbi félreértések miatt kizárólag írásban tudunk elfogadni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címen.

A visszamondott időpontokat, nem áll módunkban másik időpontra átfoglalni!


Smink és fodrász

Smink és fodrász

- Sminkes és fodrász igényedet kérjük a stúdió foglalásával egy időben jelezni.

Smink - 12.000 Ft / fő

Fodrász - 7.000 Ft / fő

Smink, fodrász együtt - 17.000 Ft / fő


Elérhetőség


Technika

Technika

- Eszközök -

Microsat 320 Ws studiovaku

Microsat 400 Ws studiovaku

Microsat 600 Ws studiovaku

GODOX SL200W LED lámpa


Fényterelők ( csíkbox, normál softbox ( 60X90 és 90X120 ) octobox (120) beautydish, méhsejtrácsok, derítők )


- Kellékek -

- A stúdióban lévő minden kellék használata benne foglaltatik a bérlés árában ( bútorok, kellékek, hátterek, stb)

Papírháttér használata: 3.000 Ft/m


Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

Céges rendezvények, karácsonyi party-k, születésnapi bulik megrendezésére helyszínt biztosít a Studio Lightroom!

A teremről: 110 m2, 8 ablak, légkondícionált, öltöző biztosított a teremben, wc az emeleten, konyha limitált használatban

Kapacitás: Állófogadás esetén 30-40 fő
Ültetett rendezvény esetén 10-20 fő

Időtartam: Minimum 6 óra bérlés az általád kiválsztott időponttól


- Árak -

150.000 Ft, ezután minden megkezdett óra 20.000 Ft


Asszisztencia: Kollégánk végig jelen lesz a helyszínen a rendezvény alatt, hogy hozzá fordulhass segítségért, ha valamire szükséged lenne.

Amit mi adunk: terem karácsonyi dekorációval, catering tálalásához asztalok, 10-20 fő részére székek


Ha te is szeretnéd nálunk tartani rendezvényed hívj minket most!


Elérhetőség

Studio Lightroom

Budapest IV. kerület, Károlyi István utca 10.

+36 20 241-3736

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

A hét minden napján reggel 9-től este 7-ig

( 19:00 - 09:00 bérlés esetén kérlek hogy egyeztess kollégánkkal! )