Tel.: +36 20 241 3736

 

- 10 alkalmas stúdió bérletek kaphatóak 10.000 Ft kedvezménnyel -

 

10 alkalmas bérlet: 80.000 Ft

A stúdió bérletek január 1- szeptember 30 között vásárolhatóak meg, korlátlan ideig felhasználhatóak

 

Fotóstúdió bérlés

Fotóstúdió bérlés

- Bérlési feltételek -

Stúdióinkat a weboldalon, az "online foglalás" menüben elérhető foglalási táblázatban tudjátok lefoglalni.

Kollégánk a beírt foglalások alapján fogad minden kedves fotóst és vendégeit a helyszínen és a fotózások alatt is rendelkezésre áll (vakuk, hátterek, egyéb eszközök). A technikai szünetekben kávéval várunk Benneteket.

Minden szobánkhoz tartozik egy ledes lámpa illetve egy stúdióvaku. Fényterelők, derítőlapok a készlet erejéig ingyenesen használhatók, ezekkel kapcsolatban kollégáink segítenek.

Egy-egy szobában maximum 8 fő vendég tartózkodása ajánlott (1 év alatti babákra is érvényes). Ezen felüli létszám esetén a szobák emelt áron bérelhetők.

Sminkest, fodrászt előzetes kérésre mi biztosítunk, ebben az esetben a foglalási időbe ez nem számít bele. Saját sminkes/fodrász esetén sminkszoba bérelhető 5.000 Ft/óra áron, ha szobabérlésre nincs szükség, a folyosón elhelyezett sminkes asztal áll rendelkezésre. A folyosón elhelyezett asztalok használata ingyenes, érkezési sorrendben lehet elfoglalni őket, előrefoglalásukra nincs mód.

A foglalási idő lejárta előtt 15 perccel, kollégánk kopogtatással jelzi a foglalási idő lejártának közeledtét, segítve ezzel a folyamatos és zökkenőmentes bérlést. A termeket az adott óra 55. percében át kell adni, abban az állapotban ahogyan az érkezéskor fogadott. Szeretnénk kérni a foglalási idő betartását, tekintettel az utánad érkező vendégeinkre. Késésed esetén csúszás csak abban az esetben lehetséges, amennyiben van szabad időpont utánatok. Ha nincsen, akkor a késés a foglalási időtökbe számít bele. Kérünk, hogy úgy kalkulálj, hogy az előre lefoglalt helyiség bérleti díját akkor is kérjük megfizetni, ha korábban végeznél. Megértésedet előre is köszönjük!

Az a vendég, aki több alkalommal foglal nálunk, úgy hogy az adott időpontban nem jelenik meg a stúdióban, nem mondja le a foglalását időben és telefonon sem elérhető, annak foglalását a későbbiekben nem tudjuk fogadni, teljesíteni. Ezzel szemben örülünk visszajáró fotós vendégeinknek és még jobban örülünk akkor, ha a foglalásokat a fotós intézi, ez kevesebb okot ad a félreértésekre, kollégáink is könnyebben eligazodnak egy sűrűbben foglalt időszakban.

Film illetve klip forgatáshoz, kollekció vagy magazin fotózáshoz, workshophoz vagy egyéb rendezvényekhez is várunk szeretettel, de a helyzet sokfélesége miatt ilyen esetekre fix árat nem tudunk kiírni, ezért arra kérünk, kérd kollégánk egyedi ajánlatát.

Stúdiónkban kizárólag készpénzfizetési lehetőség van és bankautomata sincs a közelben, ezért kérjük, hogy a foglalásnak megfelelő készpénzzel érkezzetek.

- Lemondás -

Stúdió lemondást díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 72 órával van módunk elfogadni. A foglalási időpont előtti 48 órával (48-72 óra között) a lefoglalt stúdió 50%-a kerül felszámításra. 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díjat kérjük kifizetni. Lemondást a korábbi félreértések miatt kizárólag írásban tudunk elfogadni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A karácsonyi időszakban (okt.1. - dec. 31.) nem áll módunkban a visszamondott időpontokat, másik időpontra átfoglalni!


Smink és fodrász

Smink és fodrász

- Sminkes és fodrász igényedet kérjük a stúdió foglalásával egy időben jelezni.

Smink - 10.000 Ft / fő

Fodrász - 7.000 Ft / fő

Smink, fodrász együtt - 15.000 Ft / fő


Elérhetőség


Technika

Technika

- Eszközök -

Microsat 320 Ws studiovaku

Microsat 400 Ws studiovaku

Microsat 600 Ws studiovaku

GODOX SL200W LED lámpa


Fényterelők ( csíkbox, normál softbox ( 60X90 és 90X120 ) octobox (120) beautydish, méhsejtrácsok, derítők )


- Kellékek -

- A stúdióban lévő minden kellék használata benne foglaltatik a bérlés árában ( bútorok, kellékek, hátterek, stb)

Papírháttér használata: 3.000 Ft/m


Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

Céges rendezvények, karácsonyi party-k, születésnapi bulik megrendezésére helyszínt biztosít a Studio Lightroom!

A teremről: 110 m2, 8 ablak, légkondícionált, öltöző biztosított a teremben, wc az emeleten, konyha limitált használatban

Kapacitás: Állófogadás esetén 50-60 fő
Ültetett rendezvény esetén 10-20 fő

Időtartam: Minimum 6 óra bérlés az általád kiválsztott időponttól


- Árak -

80.000 Ft, ezután minden megkezdett óra 15.000 Ft


Asszisztencia: Kollégánk végig jelen lesz a helyszínen a rendezvény alatt, hogy hozzá fordulhass segítségért, ha valamire szükséged lenne.

Amit mi adunk: terem karácsonyi dekorációval, catering tálalásához asztalok, 10-20 fő részére székek


Ha te is szeretnéd nálunk tartani rendezvényed hívj minket most!


Elérhetőség

Studio Lightroom

Budapest IV. kerület, Károlyi István utca 10.

+36 20 241-3736

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

A hét minden napján reggel 8-tól este 8-ig

( 20:00 utáni bérlés esetén kérlek hogy egyeztess kollégánkkal! )