Tel.: +36 30 211 6895

 

Kedves Fotós Vendégünk!

 

Tájékoztatunk, hogy okt. 1-től Boudoir és Classic szobáink megszűntek. Ezek helyett szeretettel ajánljuk új Powder szobánkat.

Az alábbi táblázatban tudsz időpontot foglalni fotózásodhoz. 3 szobánk áll rendelkezésedre, POWDER, LOFT, GREENDOOR, melyek óránkénti árait a megfelelő fülnél találod. A rendszer minimum két órát enged foglalni, kivéve a hétfői napot, amikor kedvezményesen akár 1 óra fotózás is foglalható. A két órás fotózást akár két stúdióban megosztva is végezheted, kérünk, hogy ennek megfelelően kattints a kiválasztott szobákra.

Amennyiben 4 óránál hosszabb időtartamra szeretnéd igénybe venni stúdióinkat, a foglalásodat előleg utalásával tudod csak véglegesíteni.

Ha a szokásostól eltérő kora reggeli vagy késő esti időpontot szeretnél foglalni, esetleg hosszabb távú, több órás foglalásod lenne, ez esetben kérünk, hogy keresd kollégánkat és kérd egyéni árajánlatunkat.

Minden esetben kérünk az időpontok betartására, mert a csúszást nem tudjuk biztosítani, ha a stúdió foglalt.

Áraink maximum 2 fotós és 7 vendég együttes részvétele esetén érvényesek. Amennyiben ennél többen dolgoznátok egyszerre, pl. workshopot tartanátok, magazinnak fotóznátok, klippet, filmet forgatnátok, rendezvényre vagy éjszakai bulira szeretnétek bérbe venni stúdióinkat, kérünk forduljatok kollégánkhoz ár és időpont egyeztetésre!

Szeretnénk, ha elégedettek lennétek és sok szép munkát készítenétek nálunk, ezért ha bármi észrevételetek, javaslatotok van, örömmel vesszük építő kritikátokat, akár írásban, akár szóban.

Várunk Benneteket szeretettel.

Studio Lightroom stábja

 


Kérjük válasszd ki a bérlés napját

Kosár

Fizetendő összeg:
0 Ft


 

Elérhetőség

Studio Lightroom

Budapest IV. kerület, Károlyi István utca 10.

+36 30 211-6895

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

A hét minden napján reggel 8-tól este 8-ig

( 20:00 utáni bérlés esetén kérlek hogy egyeztess kollégánkkal! )