Tel.: +36 20 241 3736

 

Kedves Fotós Vendégünk!

 

Fotózásodhoz az alábbi táblázatban tudsz időpontot foglalni. Ehhez a következő 6 szobánk áll rendelkezésedre: BALI, BAROKK, GREENDOOR, CREAM, KOA, LENTY, melyek óránkénti árait a megfelelő fülnél találod.

 

Október 1-től áraink az alábbiak szerint módosultak:

Hétköznap 8-20 óra között Lenty stúdiónk bérleti díja: Fotózás, 8 főnél alacsonyabb létszám esetén : 8 000 Ft/ óra

Hétköznap 8-20 óra között minden stúdiónk bérleti díja: Fotózás, 8 főnél alacsonyabb létszám esetén : 9 000 Ft/ óra

Hétköznap reggel 8 óra előtt és este 20 óra után: Fotózás, 8 főnél alacsonyabb létszám esetén: 10 000 Ft/ óra

 

Hétvégén és ünnepnapokon 8-20 óra között:

Lenty stúdiónk: Fotózás, 8 főnél alacsonyabb létszám esetén: 8 000 Ft/óra

Bali, Greendoor, KOA stúdióink: Fotózás, 8 főnél alacsonyabb létszám esetén: 9 000 Ft/óra

Barokk, Cream stúdiónk: Fotózás 8 főnél alacsonyabb létszám esetén 10 000 Ft/óra

Hétvégén és ünnepnapokon reggel 8 óra előtt és este 20 óra után:

Lenty stúdiónk: Fotózás, 8 főnél alacsonyabb létszám esetén: 9 000 Ft/óra

Bali , Greendoor, KOA stúdióink: Fotózás, 8 főnél alacsonyabb létszám esetén: 10 000 Ft/óra

Barokk, Cream stúdiónk: Fotózás 8 főnél alacsonyabb létszám esetén : 11 000 Ft/óra

Forgatás, Workshop és egyéb tevékenység, illetve 8 főnél magasabb létszám esetén : hétköznap és hétvégén egyaránt, a nap bármely szakában: 12 000 Ft /óra.

 

Smink : 10000 Ft

Frizura: 7000 Ft

Smink és frizura együtt: 15000 Ft

Áraink 2022.10.01-től érvényesek. Stúdiónk az árváltoztatás jogát fenntartja, az esetleges áremelésről facebookoldalunkon mindig tájékoztatjuk vendégeinket.

Stúdiónkban kizárólag készpénzfizetési lehetőség van és bankautomata sincs a közelben, ezért kérjük, hogy a foglalásnak megfelelő készpénzzel érkezzetek.

 

Várunk Benneteket szeretettel

Studio Lightroom csapata

 


Kérjük válasszd ki a bérlés napját

Kosár

Fizetendő összeg:
0 FtGYIK/FAQ – avagy gyakran meg szoktátok kérdezni tőlünk

Hogyan tudom megosztani a foglalást két stúdió között?

A fentebbi foglalási táblázatban a szabad kockákra kattintva tudsz válogatni a stúdiók közül. Tehát pl. ha kedden, 14-16 óra között szeretnél foglalni, és megosztani mondjuk a BAROKK és BALI stúdió között, akkor válaszd a 14 órás kockát a BAROKK stúdiónál, és a 15 órás kockát a BALI stúdiónál.

11 és 13 óra között szeretnék jönni, akkor pontosan mit is kell jelölnöm?

A foglalási táblázatban a felső sorban szereplő számok mindig az adott óra kezdő időpontját jelentik. Vagyis, ha 11 órától szeretnél jönni 13 óráig, akkor a 11-es kockát (11.00 – 11.59) és a 12-es kockát (12.00 – 12.59) kell bejelölnöd. A rendszer ennek megfelelően számolja az árat is két órának.

Módosítanám a kezdési időpontomat, megtehetem?

Kezdési időpont módosítást egészen a megérkezésedig fogadunk el a szabad időpontok függvényében, hiszen késhet a vonat, repülő, hajó, busz, tehát bármi, amivel érkezhettek. Arra azonban kérünk, figyeljetek, hogy csúszni csak abban az esetben van mód, ha a foglalásotok után van szabad időpont a stúdióban. Amennyiben nincs, úgy a késés a saját foglalási időtökbe számít bele.

Kénytelen vagyok lemondani a foglalásom, megtehetem?

Nagyon szép a dekorációtok, de szeretném átrendezni, elmozdítani őket, megtehetem?

Sok időt, energiát és lakberendezőt fogyasztottunk az évek során, hogy mindig a legfrissebb trendek, igények szerint alakítsuk a stúdióink berendezését. Gyakorló fotósként ugyanakkor tudjuk, hogy mindenki mást lát bele, és ahány vendég, annyi látásmód. Ezért eltérve korábbi szabályaniktól úgy határoztunk, hogy a termek átrendezhetők, a bútorokat tologathatók, de ebben az esetben kollégánk segítségét feltétlenül kérjétek. Sűrűbb, karácsonyi időszakban ez a kérés nem mindig teljesíthető illetve karácsonyi fix dekorunk, mint például a karácsonyfa, (könnyedén felborul), nem mozdítható. Csillagszóró, tűzijáték, gyertya, konfetti használata tűzveszélyes, ezért tilos! Arra is megkérünk, hogy a szoba, a foglalási idő lejártával eredeti állapotába kerüljön, nehogy a következő bérlő idejéből kelljen ezt elvenni. Gondoljatok bele, hogy ti sem szeretnétek egy olyan stúdióba érkezni, amelyet az előző fotós csapat teljesen felforgatott. Amennyiben a pakolás és átrendezés olyan mértékű, hogy a visszarendezés több mint fél órát is igénybe vesz, úgy kénytelenek vagyunk plusz fél órás terembérleti díjat felszámolni. Ezt minden esetben az ügyeletes kollégánk hatásköre eldönteni.

Váltócipőt kell-e hoznom?

Nem kell, azonban érdemes. Főleg, ha kisgyermekkel érkeztek, akkor célszerű, hogy ne a kinti cipőben vonuljatok végig a stúdióban. Stúdióink laminált parkettával rendelkeznek, akár egy lakás belső kialakítása, így célszerű a váltócipő használata.

Szeretném a kutyámat/cicámat is hozni a fotózásra, szabad?

Háziállat - legtöbbször kutya szokott előfordulni - fotózása elsősorban a Greendoorban és a KOA-ban ajánlott. Nem zárkózunk el tőle, hogy hozzátok őket, de kérjük jelezzétek előre milyen állatot, hányat és mekkorát hoztok a fotózásra. A tisztaságra fokozottan figyeljetek! Hozzatok saját pokrócot, ha szeretnétek a házi kedvencet a bútorokra felengedni, mert sáros mancs esetén illetve más "balesetek" előfordulásánál a tisztítás díját (10.000 Ft) elkérjük. Nem szobatiszta állatot, (kölyökkutyát) nem tudunk fogadni.

Sminkest/fodrászt szeretnénk, hogyan tudjuk megtenni?

Erre két módotok van. Első esetben amennyiben tőlünk rendelitek meg a sminkest/fodrászt, úgy minden esetben egy órával a fotózás kezdési időpontja előtt foglaljátok le a foglalási táblázatban. Tehát pl. ha 12 órától kezdődik a stúdióbérlet, akkor a sminkest/fodrászt 11 órára kell foglalni amikor a stúdiót is foglaljátok. Utólagosan csak kollégáink tudnak sminkest/fodrászt foglalni, ha mégis szeretnétek igénybe venni, akkor kérünk írjatok elérhetőségeinkre, hogy tudjuk intézni.

Második esetben amennyiben hoztok magatokkal sminkest/fodrászt, úgy az előtérben van módotok készülődni. Ebben az esetben nem kell foglalnotok sminkes időt, rátok van bízva, hogy mikor érkeztek.

 

 

Elérhetőség

Studio Lightroom

Budapest IV. kerület, Károlyi István utca 10.

+36 20 241-3736

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

A hét minden napján reggel 8-tól este 8-ig

( 20:00 utáni bérlés esetén kérlek hogy egyeztess kollégánkkal! )