Tel.: +36 20 241 3736

 

Kedves Fotós Vendégünk!

 

Stúdiónk bérleti díja október 1-től : Munkanapokon: 7.000,- Ft/óra/terem, illetve hétvégén és ünnepnapokon: 8.000,- Ft/óra/terem min. 2 órás bérlés esetén. A minimális bérlési idő továbbra is 2 óra, és a csak 1 órás bérlések 50%-os felárral vehetők igénybe. Azok a vendégeink, akik ez idáig foglaltak, emailben kapnak tájékoztatást a megváltozott árakról.

 

Forgatás, Workshop vagy 9 főnél magasabb létszám esetén 50%-os felárat számítunk fel!

Az alábbi táblázatban tudsz időpontot foglalni fotózásodhoz. 5 szobánk áll rendelkezésedre, POWDER, BAROKK, GREENDOOR,WHITENIGHT, ICI-PICI, melyek óránkénti árait a megfelelő fülnél találod. A két órás fotózást akár két stúdióban megosztva is végezheted, kérünk, hogy ennek megfelelően kattints a kiválasztott szobákra.

Amennyiben a fentiek ellenére kizárólag 1 órára szeretnéd igénybe venni stúdióink valamelyikét, az a kedvezményes hétfői nap kivételével, hétköznap 10 500 Ft, hétvégén 12 000 Ft.

Ha a szokásostól eltérő kora reggeli vagy késő esti időpontot szeretnél foglalni, esetleg hosszabb távú, több órás foglalásod lenne, ez esetben kérünk, hogy keresd kollégánkat és kérd egyéni árajánlatunkat.

Áraink maximum 2 fotós és 7 vendég együttes részvétele esetén érvényesek. Amennyiben ennél többen dolgoznátok egyszerre, pl. workshopot tartanátok, magazinnak fotóznátok, klippet, filmet forgatnátok, rendezvényre vagy éjszakai bulira szeretnétek bérbe venni stúdióinkat, kérünk forduljatok kollégánkhoz ár és időpont egyeztetésre!

Minden esetben kérünk az időpontok betartására, mert a csúszást nem tudjuk biztosítani, ha a stúdió foglalt.

Várunk Benneteket szeretettel

Studio Lightroom csapata

 


Kérjük válasszd ki a bérlés napját

Kosár

Fizetendő összeg:
0 Ft



GYIK/FAQ – avagy gyakran meg szoktátok kérdezni tőlünk

Hogyan tudom megosztani a foglalást két stúdió között?

A fentebbi foglalási táblázatban a szabad kockákra kattintva tudsz válogatni a stúdiók közül. Tehát pl. ha kedden, 14-16 óra között szeretnél foglalni, és megosztani mondjuk a BAROKK és POWDER stúdió között, akkor válaszd a 14 órás kockát a LOFT stúdiónál, és a 15 órás kockát a POWDER stúdiónál.

11 és 13 óra között szeretnék jönni, akkor pontosan mit is kell jelölnöm?

A foglalási táblázatban a felső sorban szereplő számok mindig az adott óra kezdő időpontját jelentik. Vagyis, ha 11 órától szeretnél jönni 13 óráig, akkor a 11-es kockát (11.00 – 11.59) és a 12-es kockát (12.00 – 12.59) kell bejelölnöd. A rendszer ennek megfelelően számolja az árat is két órának.

Módosítanám a kezdési időpontomat, megtehetem?

Kezdési időpont módosítást egészen a megérkezésedig fogadunk el a szabad időpontok függvényében, hiszen késhet a vonat, repülő, hajó, busz, tehát bármi, amivel érkezhettek. Arra azonban kérünk, figyeljetek, hogy csúszni csak abban az esetben van mód, ha a foglalásotok után van szabad időpont a stúdióban. Amennyiben nincs, úgy a késés a saját foglalási időtökbe számít bele.

Kénytelen vagyok lemondani a foglalásom, megtehetem?

Stúdió lemondást díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 2 nappal fogadunk el. A foglalási időpont előtti 24-48 órában a lefoglalt stúdió 50%-a kerül felszámításra kötbérként. 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra. A kötbért abban az esetben van módunk elengedni, ha a lemondással egyidőben lefoglalod az új időpontot, vagyis tulajdonképpen átfoglalod egy másik időpontra. Lemondást csak írásban fogadunk el, melyet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérünk elküldeni.

Láttam egy lyukas órát két foglalt időpont között, befoglalhatom?

Egy órás foglalásra alapesetben hétfőnként van mód. Minden más esetben a minimális foglalási időnk két óra. Lyukas órát csak és kizárólag abban az esetben tudunk lefoglalni számodra, ha mind a négy terem, teljesen teli van egész nap, reggeltől estig. Ezt kollégáink tudják csak megtenni, kérlek írj ilyen esetben az elérhetőségeinkre. Érdemes ezért minél előbb foglalni, hogy a számotokra megfelelő időpontot tudjátok befoglalni.

Nagyon szép a dekorációtok, de szeretném átrendezni, elmozdítani őket, megtehetem?

Nem kevés időt, energiát, költségvetést és lakberendezőt fogyasztunk az évek során, hogy mindig a legfrissebb trendek, igények szerint alakítsuk a stúdióink berendezését. Gyakorló fotósoként ugyanakkor tudjuk, hogy mindenki mást és mást lát bele, és ahány vendég, annyi látásmód, ezért, ha elkerülhetetlen, akkor természetesen tudtok változtatni, rendezkedni. Azt kérjük azonban, hogy ha bútort tologattok, dekorációt rendeztek át, akkor ügyeljek arra, hogy a bérlési időn belül ezek vissza is kerüljenek a helyükre, ahol találtátok. Ezt ügyeletes kollégáink minden esetben ellenőrzik. Gondoljatok bele, hogy ti sem szeretnétek egy olyan stúdióba érkezni, amelyet az előző fotós csapat teljesen felforgatott. Amennyiben a pakolás és átrendezés olyan mértékű, hogy a visszarendezés több mint fél órát is igénybe vesz (volt ilyenre példa sajnos), úgy kénytelenek vagyunk plusz fél órás terembérleti díjat felszámolni. Ezt minden esetben az ügyeletes kollégánk hatásköre eldönteni.

Váltócipőt kell-e hoznom?

Nem kell, azonban érdemes. Főleg, ha kisgyermekkel érkeztek, akkor célszerű, hogy ne a kinti cipőben vonuljatok végig a stúdióban. Stúdióink laminált parkettával rendelkeznek, akár egy lakás belső kialakítása, így célszerű a váltócipő használata.

Szeretném a kutyámat/cicámat is hozni a fotózásra, szabad?

Bár magánemberként rajongunk a négy és kétlábú kedvencekért, stúdióinkba sajnos nem tudjuk őket fogadni. Ennek higiéniai, és múltbéli tapasztalati okai vannak. Kérünk, hogy ne is hozzátok magatokkal, mert kollégáink nem fogják őket beengedni a stúdiókba, és nem megoldott az őrzésük, elhelyezésük kint.

Sminkest/fodrászt szeretnénk, hogyan tudjuk megtenni?

Erre két módotok van. Első esetben amennyiben tőlünk rendelitek meg a sminkest/fodrászt, úgy minden esetben egy órával a fotózás kezdési időpontja előtt foglaljátok le a foglalási táblázatban. Tehát pl. ha 12 órától kezdődik a stúdióbérlet, akkor a sminkest/fodrászt 11 órára kell foglalni amikor a stúdiót is foglaljátok. Utólagosan csak kollégáink tudnak sminkest/fodrászt foglalni, ha mégis szeretnétek igénybe venni, akkor kérünk írjatok elérhetőségeinkre, hogy tudjuk intézni.

Második esetben amennyiben hoztok magatokkal sminkest/fodrászt, úgy az előtérben van módotok készülődni. Ebben az esetben nem kell foglalnotok sminkes időt, rátok van bízva, hogy mikor érkeztek.

 

 

Elérhetőség

Studio Lightroom

Budapest IV. kerület, Károlyi István utca 10.

+36 20 241-3736

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

A hét minden napján reggel 8-tól este 8-ig

( 20:00 utáni bérlés esetén kérlek hogy egyeztess kollégánkkal! )