Tel.: +36 20 241 3736

 

Kedves Fotós Vendégünk!

 

Áraink 2024.03.01-től érvényesek. Stúdiónk az árváltoztatás jogát fenntartja, az esetleges áremelésről itt és facebook oldalunkon mindig tájékoztatjuk vendégeinket.

 

Kutyás fotózások:

A megnövekedett kutyás fotózások miatt kénytelenek vagyunk új szabályokat bevezetni, mivel az utánuk érkező nem állatokkal, ámde gyermekekkel érkező vendégeket emiatt nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni (szag, szőrhullatás, szobatisztaság stb.)

Ezért 2023. január 15-től kérjük, hogy a kutyás fotózásokat úgy szervezzétek, hogy kizárólag a L'amour és a KOA termekbe tudjuk kedvenceiteket beengedni. Köszönjük a megértéseteket.

 

Várunk Benneteket szeretettel

Studio Lightroom csapata

 


Kérjük válasszd ki a bérlés napját

Kosár

Fizetendő összeg:
0 FtGYIK/FAQ – avagy gyakran meg szoktátok kérdezni tőlünk

Hogyan tudom megosztani a foglalást két stúdió között?

A fentebbi foglalási táblázatban a szabad kockákra kattintva tudsz válogatni a stúdiók közül. Tehát pl. ha kedden, 14-16 óra között szeretnél foglalni, és megosztani mondjuk a BAROKK és BALI stúdió között, akkor válaszd a 14 órás kockát a BAROKK stúdiónál, és a 15 órás kockát a BALI stúdiónál.

11 és 13 óra között szeretnék jönni, akkor pontosan mit is kell jelölnöm?

A foglalási táblázatban a felső sorban szereplő számok mindig az adott óra kezdő időpontját jelentik. Vagyis, ha 11 órától szeretnél jönni 13 óráig, akkor a 11-es kockát (11.00 – 11.59) és a 12-es kockát (12.00 – 12.59) kell bejelölnöd. A rendszer ennek megfelelően számolja az árat is két órának.

Módosítanám a kezdési időpontomat, megtehetem?

Kezdési időpont módosítást egészen a megérkezésedig fogadunk el a szabad időpontok függvényében, hiszen késhet a vonat, repülő, hajó, busz, tehát bármi, amivel érkezhettek. Arra azonban kérünk, figyeljetek, hogy csúszni csak abban az esetben van mód, ha a foglalásotok után van szabad időpont a stúdióban. Amennyiben nincs, úgy a késés a saját foglalási időtökbe számít bele.

Kénytelen vagyok lemondani a foglalásom, megtehetem?

Nagyon szép a dekorációtok, de szeretném átrendezni, elmozdítani őket, megtehetem?

Sok időt, energiát és lakberendezőt fogyasztottunk az évek során, hogy mindig a legfrissebb trendek, igények szerint alakítsuk a stúdióink berendezését. Gyakorló fotósként ugyanakkor tudjuk, hogy mindenki mást lát bele, és ahány vendég, annyi látásmód. Ezért eltérve korábbi szabályaniktól úgy határoztunk, hogy a termek átrendezhetők, a bútorokat tologathatók, de ebben az esetben kollégánk segítségét feltétlenül kérjétek. Sűrűbb, karácsonyi időszakban ez a kérés nem mindig teljesíthető illetve karácsonyi fix dekorunk, mint például a karácsonyfa, (könnyedén felborul), nem mozdítható. Csillagszóró, tűzijáték, gyertya, konfetti használata tűzveszélyes, ezért tilos! Arra is megkérünk, hogy a szoba, a foglalási idő lejártával eredeti állapotába kerüljön, nehogy a következő bérlő idejéből kelljen ezt elvenni. Gondoljatok bele, hogy ti sem szeretnétek egy olyan stúdióba érkezni, amelyet az előző fotós csapat teljesen felforgatott. Amennyiben a pakolás és átrendezés olyan mértékű, hogy a visszarendezés több mint fél órát is igénybe vesz, úgy kénytelenek vagyunk plusz fél órás terembérleti díjat felszámolni. Ezt minden esetben az ügyeletes kollégánk hatásköre eldönteni.

Váltócipőt kell-e hoznom?

Nem kell, azonban érdemes. Főleg, ha kisgyermekkel érkeztek, akkor célszerű, hogy ne a kinti cipőben vonuljatok végig a stúdióban. Stúdióink laminált parkettával rendelkeznek, akár egy lakás belső kialakítása, így célszerű a váltócipő használata.

Szeretném a kutyámat/cicámat is hozni a fotózásra, szabad?

Háziállat - legtöbbször kutya szokott előfordulni - fotózása elsősorban a L'amour és a KOA-ban ajánlott. Nem zárkózunk el tőle, hogy hozzátok őket, de kérjük jelezzétek előre milyen állatot, hányat és mekkorát hoztok a fotózásra. A tisztaságra fokozottan figyeljetek! Hozzatok saját pokrócot, ha szeretnétek a házi kedvencet a bútorokra felengedni, mert sáros mancs esetén illetve más "balesetek" előfordulásánál a tisztítás díját (10.000 Ft) elkérjük. Nem szobatiszta állatot, (kölyökkutyát) nem tudunk fogadni.

Sminkest/fodrászt szeretnénk, hogyan tudjuk megtenni?

Erre két módotok van. Első esetben amennyiben tőlünk rendelitek meg a sminkest/fodrászt, úgy minden esetben egy órával a fotózás kezdési időpontja előtt foglaljátok le a foglalási táblázatban. Tehát pl. ha 12 órától kezdődik a stúdióbérlet, akkor a sminkest/fodrászt 11 órára kell foglalni amikor a stúdiót is foglaljátok. Utólagosan csak kollégáink tudnak sminkest/fodrászt foglalni, ha mégis szeretnétek igénybe venni, akkor kérünk írjatok elérhetőségeinkre, hogy tudjuk intézni.

Második esetben amennyiben hoztok magatokkal sminkest/fodrászt, úgy az előtérben van módotok készülődni. Ebben az esetben nem kell foglalnotok sminkes időt, rátok van bízva, hogy mikor érkeztek.

 

 

Elérhetőség

Studio Lightroom

Budapest IV. kerület, Károlyi István utca 10.

+36 20 241-3736

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás

A hét minden napján reggel 9-től este 7-ig

( 19:00 - 09:00 bérlés esetén kérlek hogy egyeztess kollégánkkal! )